29 Kasım 2016 Salı

Dhanak

Görme engelli engelli bir çocuk ve yardımcı meleği ablası... Hatta kardeşiyle aynı sınıfta olabilmek için sınıfta kalmaya bile razı. Şikayetleri de eksik etmiyor, maşallah;)

Kardeşi Salman Khan'a, ablanın Shah Rukh Khan'a büyük hayranlığı var. Salman'i o kadar seviyor ki, 'göremiyorum' diye kenara çekilmiyor, okul yolunda ablasıyla yazı-tura atıyorlar filmlerini anlatsın diye;) Para Salman'a çalışıyor, ama sonunda Shah Rukh Khan kazanıyor. Çünkü beyimiz söyle bir halt etmiş.

Bunu görmesiyle, ablanın içinde Shah Rukh Khan'la görüşme merakı baslar. Hatta uzak bir yer de çekim yapılacağını öğrendiğinde hiç üşenmeden oraya gider ve macera baslar. SalhH Rukh Khan o kadar usta bir sanatçı ki film yapmakla kalmıyor, aynı zaman da yaptırıyor;)
Yol filmi olduğu için, ortasına bulaşmadan direk sonunu anlatayım. Su şişelerini kaybettikleri için çöl de bayılırlar. Ve onları kurtaran kişi Shah Rukh Khan'dır. Altın yürekli adam, küçüğün göz ameliyatının parası da öder. Orasını tam anlamadım, ama başka biri olsaydı ayaklarından yukarısı da gösterirlerdi diye düşünüyorum;)
Her neyse, ablası kardeşine 9 yasına gelmeden ona gökkuşağını göstereceğine soz vermiştir.. Sözü çok önce verdiği için, ilk basta 'Gece vakti mı?' diye cevap verir. Nereden bilebilir ki, aydınlığa kavuştacağını;)

Filmlerin klişesi ak sakallı Bilge dede burada da mevcut;) Nine versiyonu da var, orasını da siz izleyin artık.

Son olarak hayatta ki fedakârlıkları beyaz perdeye yansımış, sözlerinin eri, kahramanımız ablalar, iyi ki varlar;)
Siz olmasaydınız ne yapardık kızlar:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Karar Anı

Konumuz: Zuhal Sadakatsiz'e devam etmeli mi? Hep söylerim, (Ama hiç yazmadım) klişeleri klişe yapan eylem değil anlatım tarzıdır. Yani s...