29 Ocak 2017 Pazar

The Legend of the Blue Sea

Varan 1; Her gelene kapıyı açma. Varan 2; Herkesin pesine takılıp gitme. Varan 3; her isteyene cep numaranı verme. …
Aşkın kuralı da budur:)

Küçük kızdan büyük tavsiyeler,.. Fakirliğe de başka bir gözle bakabiliriz. Orada ki yüzü kirli, evsiz kadının diğerlerini parmakla gösterip 'Bankanın dilencileri onlar' deyip, fakirliğini 'En azından borcum yok' deyip kasılması güzel olmuş;) Ne diyeyim başka, bu dizi kamu spotu olmalı;)
Bütün bu öğütler sonrası, kızımız da bayağı bir akıllandı;)

"Yeme yavrum, başka bir şey ye!"

Esas oğlan Kızı gözünün önünden ayırmaz; bir ara evden kovmuştu, o zaman da son moda telefon alıp GSPden an be an takip etti. Broşür satarak para kazanmaya çalıştığında başkaları aracılığıyla mallarının yarısını aldı, yiyecek- giyecek verdi. Ve bütün bunlara karsın, 'Sevmiyorum, sevmiyorum' diye inat etmeyi sürdürdü;) 
Yoldan gecen kadın bile anladı be;)

Cidden ilk ask... Dizi de reankarne Olayları olduğu için, iki seferde de aynı kıza asık oldu. 
Yanlış anlamayalım ha, sevmiyor;) Hatta 2 kez hafızası silindi, sonra yine âşık oldu. Yani 4 kez:)
Ve yine kızımızdan bir replik, 'Bırakabilirdin, ellerimden tuttun kaç kez'

Esas kız denizkızı olduğu için, karaya çıkar çıkmaz bilgisi sıfırlanır, O yüzden ya, yukarıda ki gibi abidik gubidik sahneler var:)
Yani dramla birlikte bol bol komedi var. Mesela; kızın gözyaşları inciye dönüşüyor, para biriktirmek için gözlerine poşet tutup "Master's Sun" dizisinin en açıklı bölümünü izliyorlar:) 



Aynı adamla dertleşiyor, hayallerini ve üzüntülerini anlatıyor ona... Duygusal bir konuşma yani. Ama kız ağlamaya başlayınca, adam gülümseyerek "Poşet" diyor.
Hop, bütün hüzün çöpe:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum 3

 Niye şaşırdın Volki Tolki?